Hoofdstedelijke Basisschool De Zennestraal

Intro

Een oase om te leren, te groeien en te stralen in het hart van onze stad!

a

Wat stralen we uit?

De Zennestraal omarmt en versterkt meertaligheid zodat onze leerlingen diverse talen kunnen en durven spreken om deel te nemen aan het leven in een wereldstad.

In het kloppende hart van de hoofdstad

Onze school is het verlengstuk van thuis. We zetten in op een inspirerende leef- en leeromgeving. In het kloppende hart van de hoofdstad biedt de Zennestraal geborgenheid. We besteden aandacht aan het milieu en maken duurzame keuzes.
Samen met de ouders én de buurt

Voor onze leerlingen ontwikkelen we boeiende uitdagingen op kindermaat. Kinderen leren door te doen. Zelf actief onderzoeken en ontdekken, vormen de basis voor ons onderwijs. Onze leerlingen leren, groeien en stralen samen met hun ouders én de buurt.

a

Onze nieuwe school is nog volop in ontwikeling… benieuwd?

Beste ouder of buurtbewoner, heb je interesse in de werking van onze school? Denk je als toekomstige ouder of als betrokken buurtbewoner graag mee over de ontwikkeling van ons pedagogisch project? Mail ons dan nu via sec.dezennestraal@brucity.education

Beste leraar, heb je interesse in dit nieuwe project? Stuur motivatiebrief en CV naar sec.dezennestraal@brucity.education

Infoavond

Benieuwd in de werking van onze school? U bent welkom op een infomoment op donderdag 12 januari 2023 van 20.00u – 21.30u of op vrijdag 13 januari van 10.00u – 12.00u. Hou onze website in de gaten voor de precieze locatie.

Inschrijvingen

Hoe schrijf ik mijn kind in? Meer info over aanmelden en inschrijven via www.inschrijveninbrussel.be

 

Kaart
Carte

50.846282719503, 4.3397939

Adres
Zennestraat 82
1000 - Brussel
Type
Kleuteronderwijs
Lager onderwijs
Basisonderwijs
Tel
0490 67 78 98
Schooltaal
Nederlandstalige scholen