Werkgelegenheid

Met zo'n 3900 medewerkers en een uitgebreid onderwijsnet kan de Stad Brussel beschouwd worden als een van de belangrijkste werkgevers van het Brussels Gewest.

Het Departement Openbaar Onderwijs is verantwoordelijk voor meer dan 100 schoolse -en bijschoolse instellingen waarvan negen Nederlandstalige basisscholen, twee Nederlandstalige secundaire scholen, een Nederlandstalige kunstacademie en een Nederlandstalige bibliotheek.

Time-in medewerker in het Hoofdstedelijk Instituut Anneessens-Funck M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is op zoek naar 1 gemotiveerde collega om het time-in team te vervullen voor de begeleiding van onze jongeren in het Hoofdstedelijk Instituut Anneessens-Funck. 

Voltijds administratief medewerker schoolsecretariaat M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is op zoek naar een enthousiaste administratief medewerker (M/V/X) voor een voltijdse vervangingsopdracht in de Hoofdstedelijke bas

Brede Schoolcoördinator M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is op zoek naar een Brede Schoolcoördinator.

Onderwijsassistenten basisonderwijs M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is op zoek naar meerdere onderwijsassistenten (M/V/X) voor haar basisscholen. 

Kinesist / Logopedist Hoofdstedelijke Basisschool Klavertje Vier M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is voor haar Hoofdstedelijke basisschool Klavertje Vier op zoek naar een kinesist of logopedist voor een deeltijdse of voltijdse

Halftijds aanvangsbegeleider basisonderwijs M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel zoekt voor de uitbreiding van haar werking aanvangsbegeleiding een enthousiaste aanvangsbegeleider basisonderwijs (M/V/X) voor een halftijdse betrekking (18/36u).

(Kleuter)onderwijzers M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is op zoek naar verschillende profielen voor onze Nederlandstalige basisscholen. 

Leraren secundair onderwijs M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is voor secundaire scholen dringend op zoek naar verschillende leraren voor het schooljaar 2023-2024.

Hulpopvoeder basisonderwijs M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is op zoek naar hulpopvoeders (M/V/X) voor het schooljaar 2023-2024.