Werkgelegenheid

Met zo'n 3900 medewerkers en een uitgebreid onderwijsnet kan de Stad Brussel beschouwd worden als een van de belangrijkste werkgevers van het Brussels Gewest.

Het Departement Openbaar Onderwijs is verantwoordelijk voor meer dan 100 schoolse -en bijschoolse instellingen waarvan negen Nederlandstalige basisscholen, twee Nederlandstalige secundaire scholen, een Nederlandstalige kunstacademie en een Nederlandstalige bibliotheek.

Halftijds baliemedewerker M/V/X

Het Departement Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is op zoek naar een baliemedewerker  (niveau C) M/V/X  voor een halftijdse betrekking in de Plaatselijke Openbare Bibliotheek Brussel-Laken.

Aanvangsbegeleider Secundair Onderwijs (halftijds) M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel zoekt voor de uitbreiding van haar werking aanvangsbegeleiding een enthousiaste aanvangsbegeleider secundair onderwijs (M/V/X) voor een halftijdse (18/36u) betrekking.

Baliemedewerker M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is op zoek naar een baliemedewerker  (niveau C) M/V/X  voor een voltijdse vervanging in de Plaatselijke Openbare Bibliotheek Brussel-Laken.

Halftijds baliemedewerker M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is op zoek naar een baliemedewerker  (niveau C) M/V/X  voor een halftijdse betrekking in de Plaatselijke Openbare Bibliotheek Brussel-Laken.

(Kleuter)onderwijzers M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is op zoek naar verschillende profielen voor onze Nederlandstalige basisscholen. 

Meertalige projectcoördinator

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is op zoek naar een projectcoördinator meertalige projecten.

Leraren secundair onderwijs M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is voor secundaire scholen dringend op zoek naar verschillende leraren voor het schooljaar 2023-2024.

Onderwijsassistent Hoofdstedelijke basisschool Klavertje Vier M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is op zoek naar een onderwijsassistent (M/V/X) beginnend met een deeltijdse betrekking 25/36 (70%) op 01/09/2023, dat verhoogd wordt naar 34/36 (95%) vanaf 1/10/2023 tot einde schooljaar.

Halftijds secretariaatsmedewerker Hoofdstedelijke basisschool Peter Benoit M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is momenteel op zoek naar een enthousiaste secretariaatsmedewerker (M/V/X) voor een halftijdse betrekking in haar basisschool Peter Benoit in Neder-Over-Heembeek vanaf 01/09/2023.

Zorgcoördinator Basisonderwijs M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is voor haar basisscholen op zoek naar een zorgcoördinator deeltijds of voltijds voor het schooljaar 2023-2024.